Lekker borrelen aan de bar

divider

Trattoria Mangiare is ook een gezellige plek om te borrelen. Onze ruim opgezette bar is daar een zeer geschikte plek voor. Drinkt u hier dus gerust vóór of na het eten een lekker drankje. Of kom langs voor een after work borrel of een avond met vrienden. 

Naast onze menukaart en dagspecialieteiten serveren wij ook diverse borrelhapjes. Onze bruschetta's zijn favoriet, maar denk ook eens aan een bordje echte parmaham met focaccia of lamskoteletjes uit het vuistje.

Mocht er geen plaats meer zijn in het restaurant, dan is onze bar ook een fijne plek om van uw lunch of diner te genieten. 

Business meeting

In een rustige en sfeervolle omgeving onder het genot van een heerlijke maaltijd uw werkzaamheden doornemen met een zakelijk contact. 

Wanneer u reserveert op de speciaal geselecteerde tijden, kunnen wij uw business meeting extra aangenaam maken. Denk hierbij aan een grote, rustige tafel en/of een aangepast menu.

Van maandag t/m donderdag tussen 14:30 en 17:30

U kunt te allen tijde gebruik maken van WIFI.

thema borrel tussen 14:00-17:00

Prosecco brunch met vriendinnen? Golflunch? Of Babyshower?

Bij Mangiare kunt u op geselecteerde tijden uw speciale borrel extra allure geven! Wij bespreken van te voren uw wensen en maken er een onvergetelijke middag van. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.