Italië om mee te nemen...

divider

U kunt ook thuis of op kantoor van onze gerechten genieten. U kunt kiezen uit  onze salades, belegde panini’s, lasagnes, pizza’s of pasta’s. Belt u van te voren om uw bestelling door te geven. Of loop eventjes binnen. Tijdens het wachten krijgt u van ons een lekker drankje. 


Alles wordt voor uw ogen in onze open keuken bereid met gebruikmaking van uitsluitend verse ingrediënten. 


Voor de liefhebber van Italiaanse producten is het ook mogelijk om losse ingrediënten in te kopen zoals truffelolie, pesto, brood, dressings, vlees etc. Vraag naar de mogelijkheden! .

Wilt u op uw feestje extra genieten zonder zelf iets te hoeven bereiden? Dan haalt u lekker versgemaakt bruschetta’s bij Mangiare! Ze worden in een prachtige presenteerbox geserveerd!

PIZZA TO GO

U kunt ervoor kiezen uw pizza meteen bij thuiskomst te verorberen. Maar het is ook mogelijk deze half afgebakken mee te nemen. De toppings worden dan apart ingepakt. U kunt uw pizza dan op een later tijdtip afbakken en serveren. * Tip van onze pizzaiolo: bak de pizza in het midden van de oven op 200 graden. 

culinaire delicatessen voor thuis

Bekijk alle delicatessen

thema borrel tussen 14:00-17:00

Prosecco brunch met vriendinnen? Golflunch? Of Babyshower?

Bij Mangiare kunt u op geselecteerde tijden uw speciale borrel extra allure geven! Wij bespreken van te voren uw wensen en maken er een onvergetelijke middag van. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren 
040 236 70 88

Reserveringen kunnen enkel telefonisch geplaatst worden.

Belt u het liefst vóór 11.30 uur en na 15.00 uur, vóor 18.00 uur en na 20.30 uur. We kunnen u dan uitgebreid te woord staan.